Valborg

Whoho, valborgs mässoafton ikväll! Nä ärligt så är jag inte pepp längre, det går upp och ner.
Jag vette fan vad jag ska göra, åh så störigt. Vill jag på fest eller sitta i en park och sticka hem tio?
eller vill jag vara någonstans där det finns föräldrar och ha en typ hemma filmkväll? Nä tack.. Jag vill ha en rolig fest kväll hemma hos någon FF, eller i någon park med mycket folk och ha kul verkligen! Men hur kul blir det egentligen i statsparken? Jag vill inte hamna i polisens händer igen. Vid såna här tillfällen är alla stadens poliser i närheten för att vakta och ta pers som slår sönder saker eller fulla tonåringar.

Jaja, nu ska jag duscha och fixa mig så jag hinner, vi kanske hörs senare! btw vad ska jag ha på mig.. -.-

Mobilblogg - spanskan

foto1019 (MMS)

Bläblä jag har tråkigt så det får bli en flum bild på mig och olle från i lördags haha. Men jag är konstig jag vill typ vara hemma ikväll, valborg. Jag hade så mycket planer och längtade som fan men nu verkar det som jag inte kan göra det jag tänkte så jag är inte sugen längre. Det regnar också! Men jag får se hur jag gör. Hörs!


Mobilblogg

foto1061 (MMS)

Åh blä har haft orientering för några timmar sen, vi cykla till skrylle och orienterade där (ca 2.5 mil cykling och kanske 4 km löpning) det var helt okej lite kul men jobbigt. Så nu ligger jag utslagen, trött i sängen, har lite huvudvärk och rosiga kinder också.


TILLFÄLLIG OCH OFÄRDIG DESIGN..

Ledsen, jag ska sova och orkar inte blogga just nu och jag orkar inte fixa med designen mer. jag behövde något nytt och fixade en 5minuters header och kludda lite med färger osv. Ångrar mig, så kanske byter tillbaka imorn. (har stilmallen sparad) Godnatt!

Nya brillor och skoor

Håller på att mjuka upp de nya skorna, ajaj.. ^^



lite godis.. mums

***

God morgon!

Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost och så. Jag skrev väl i förra inlägget att jag var hos Jabo i gårkväll, fyfan asså sån kaos men vissa roliga stunder med Anna, och med Anna Viktor och Sid, vi hade typ mat krig och killarna åt som grisar haha.. Jag har bara några bilder på mig Anna och Olle, eftersom vi gick hem till honom sen, orkade inte vara kvar hos Jabo. Anna har massa bilder och filmer, bland annat på Viktor när han äter och på mig när jag hänger ut för Olles tak haha ^^ vet inte vad som slog i mig, men tur att jag inte var packad iaf då hade jag fan trillat ner och typ dött :) men men, jag ska be Anna skicka bilder så lägger jag ut senare. Idag ska vi förresten till stan och Malmö entré för att hitta nya skor till mig!


hejsaan bloggen..!

jag sitter hemma hos olle med anna och olle, vi har varit hos jabo ikväll. KAOS?!
äh fyfan.. asså sorry, men vafan ska jag göra? två pers..
äh en fail kväll med få roliga stunder, men jag ska snart hem så..
jag skäms och längtar tills imorgon, jag älskar dig Anna♥ imorgon kommer massa bilder annars titta annas blogg!
godnatt hörs imorn

Haha jag har musik i skolan, jag orkar int...

Haha jag har musik i skolan, jag orkar inte skriva något annat, nu ska jag lugna ner mig hihi..


Dagens första..

God kväll!

Jag ska vara ärlig och säga att jag har haft en ganska hemsk dag, har mått kasst och varit förbannad, sak efter sak har kommit. Om jag hade haft bättre självförtroende hade det inte varit lika jobbigt. Därför har jag inte bloggat förräns nu heller. Usch det är jobbigt i skolan, har svårt att koncentrera mig och blir lätt förbannad (och nej, jag har inte ADHD..) Och så är det NO prov imorgon, jag dör fan om jag inte får G..

Btw, jag frågade pappa om jag fick pierca mig i läppen, och han bara "NEJ... hm det måste jag kolla upp isf.." That sucks, men hallå, han beter sig som att jag frågar "Du, pappa, får jag börja röka?" ?!  Omg, men det kanske är lite pga att han var sjuk..? Nänä, jag ska informera honom om hur det är, om han fattar att det inte är särskilt farligt så kanske han säger OK? Bara man sköter om det så.
Haha det har var en ren impuls grej, som jag kom på i min usla dag, att jag faktist vill pierca läppen, fast det är ju inte första gången jag funderar.


Aja, nu ska jag titta True Blood, så vi hörs imorgon.


några exempel.. Till överläppen. vill bara ha en vanlig liten silver (till höger då)

Mobil blogg

foto0986 (MMS)

Hej! Jag ligger och pluggar till torsdagens fysik prov, går helt okej. Har precis gjort engelskan också så extra plus där. Iaf, ingen har väl missat att det har regnat och till och med snöat idag? Det ska vara vår nu, det var det i riktig igår och alla andra dagar för den delen. Jag vill dra ut och känna doften av blöt asfalt ^^ skumt haha. Jag gör det sen om jag har tid, sen blir det snabbdusch osv..


HAHA TJA.

eh summering av dagen efter skolan, har varit hos hanna tittat prison break och träffat hennes kompis lollo :)

här kommer lite bilder från en kväll förra veckan, orkade inte lägga upp dom då. I statsparken. Btw det va då polisen kom och skrämde skiten ur oss.. ;)

blondie. sjukt snäll och gullig är hon ^^

Karin :)

Anna :) som btw ALDRIG vill synas på bild..

brr, lite kallt var det.


nästan Hanna'bitchblicken där! jag älskar den ^^

Karin och Bliding!

Moa, Lovisa och Jabo var också med men dom blev det inga bilder på..  Aja, det var ganska trevligt!

Hej anna! :D

Hej anna! :D


Espresso House idag


Bland annat vi på bilden, och någrs mer :)

Snart sticker jag till Cajsa och träffar några, får se vilka, kramar.

Bilder från fotograferingen med Helena












Hejhej:) Fredag idag! Jag sitter ute på te...

foto0966 (MMS)

Hejhej:) Fredag idag! Jag sitter ute på terassen och dricker te, är ute och fotar med helena och vi dödas nästan av en humla. Uh. :D jaja, ska snart möta anna på en sak och sen drar vi till Espresso house och möter upp typ tio pers. Hörs!


RSS 2.0