Sitter på tåget till köpenhamn nu! Lite...

Sitter på tåget till köpenhamn nu! Lite spänt inför när jag kommer fram till wetzlar, men spännande. Sitter och lyssnar musik på ipoden nu. Men nu ska jag dra, detta kanske blir sista inlägget innan det roliga börjar, så vi hörs kanske nästa helg! Ha det bra :D


hej!

Vet att det var skitlängesen jag skrev och så men jag vet inte ska typ lägga ner bloggen när som helst så..

Iaf, imorgon sticker klassen på exchange till Tyskland, tills fredag. Tåget går klockan 06.17, till Köpenhamn sen vidare till Hamburg och Frankfurt och Wetzlar. Blir ingen uppdatering ska detta blir kanske näst sista uppdatering på denna bloggen, får se :)
Idag har jag packat tills imorgon och handlat matsäck osv, käkade kebab med pappa också ;)

Igår var det ju Kulturkalaset och var ute några timmar med massa folk som jag typ inte kände hälften osv. Stack hem ett. Träffade en del kompisar från paralell klasser och sen massa som Cajsa kände och jag inte kände alls. Hyfsat kul, i omgångar iaf :)


tillbaka?

Hej. Sitter och läser alla andra bloggar och blir faktist lite sugen på att skriva själv. Men vet dock inte riktigt vad jag ska berätta var ju tre veckor sen jag blogga. Hmm..
  • Jag hade No prov igår, kändes mycket lyckat!
  • Jag sparar till en ny dator, laptop denna rundan. Spännande..!
  • Jag har köpt en ipod touch (3G? Den näst nyaste), helt spontant. 800 av min kompis, ca 9 månader gammal bra skick :) haha låter som jag lägger ut en annons, menmen är glad för det lyckade köpet.
Igår var Cajsa här hos mig, vi såg en massa film, Låt den rätte komma in, Across the universe och Flykten från hönsgården ^^ Ikväll har jag planer med Sixten, och idag så kanske jag skulle träffa Anna och vi skulle jobba på ett skolarbete. Dock svarar hon inte på mitt svar sms så det får väl bli eller inte.
Men har inga bilder här så det får bli sen :)

RSS 2.0