mmm...


från huset i france..

update


Nä, bilden är inte från Frankrike, utan detta är några dagar sen i Lomma, med Hanna Sixten och Anna!

Har badat och käkat och så nu, tagit bilder. Nu ska jag tillbaks till huset, hörs! :)

Cavaliere-Frankrike

Hej! Tredje dagen i Frankrike idag, har precis varit på marknad och ätit och köp kamerafodral och keps, för solen. Dock är det en hyfsad dålig början på semester haha, har blivit förkyld och har haft huvudvärk osv. menmen, det går väl snart över! Har redan fått lite mer färg, woho. Trots att jag bara solat kanske två, tre timmar. Härligt =D
jaaha, på dagarna typ solar vi, badar, äter, spelar spel, osv. Det är min familj och två andra familjer. (Matlaget)

MÅSTE DRA, HÖRS SNART PUSS! 

Kärlek

Imorgon åker jag till Frankrike, sen Italien, så det blir nog ingen update på två veckor(!!)
Sorry men internet är sjukt dyrt där så jag tänkte hålla mig till lite facebook då och då.
Men kika in och titta, det kanske kommer ett inlägg eller två.
(Btw jag tar inte med mig telefonen pga konstaden och jag är rädd att den blir stulen eller något, så jag antar att enda sättet att nå mig på är via facebook)
herregud nu måste jag sova, är helt nervös btw! Hörs om några veckor? jaja högst två :D



..

Lite onödig fakta om nuläget:

Det har varit en lång jobbig vecka, iom att jag har tagit sönder min nya jacka (som kostade 800 kr, ångest) så jag måste sy den, tog sönder en klocka också, hoppade över att staket. Har vaxat under armarna och haft ont flera dagar, haha fyfan.  Har fått skoskav och har stukat fingret och fått sår på armen och handen, fasnade med fingret i staketet och kroppen trillade ner ändå ju så AJ.. Har också ----- och ska resa på fredag så det är lite opassande. Men vi har kommit överens om en lösning, och jag hoppas att det funkar nu. Är riktigt jävla trött på att ha massa saker som måste göras typ på måndag också, hämta ut det nya passet, hämta linser (om dom har kommit då..) lämna ett papper till banken, som jag måste lämna ingen annan.. osv.. jobbigt blä.

Menmen positivt, på fredag blir de till Frankrike och sen Italien och sen blir det jätte härligt att komma hem!

Hej! Tänkte att det var dags att uppdatera...

foto1220 (MMS)

Hej! Tänkte att det var dags att uppdatera så här kommer the update.. Veckan Har varit chill och med lite skola, har därför också varit på bra humör. Och har fullt upp liksom och har därför inte Blogg tid, lägger hellre den tiden på att vila eller något haha.. Idag tog min bror studenten, grattis till honom! :D så vi Har haft student fest, och fixat en massa, och varit finklädd och haft kul med tjejerna som var med osv. Anna lovisa och jag jobbade lite. Sen när de andra skulle sticka vid halv elva stack Cajsa och jag ut och snackade skitmycket och åt choklad och drack cola, som btw inte var så god.. Men det var bra och bra att snacka och så ^^ trevligt. Kom hem typ tjugo i tolv och fixade tänderna och smink och så, och ligger i sängen nu. Imorgon Är det skolavslutning och middag med tjejerna och någon slags avslutningsfest i mini format Hihi :) vi får se. Hörs!


ursäkta bloggpausen...

Hej, har verkligen inte haft tid att blogga i helgen och det ber jag om ursäkt för, vet hur trist det är haha.

Men iaf, jag har varit med folk i helgen haft lite fest kvällar och badat i Lomma samt varit med när kära Anna V döptes! Dock svimmade nästan en av tjejerna som skulle döpas (Anna, hennes syster och en annan tjej Astrid) Astrid svimmade nästan och det hela var ju synd men lite komiskt haha. Prästen kom fram och bara "AStRID! Jag är med dig Astrid! blabla..." hahaha det var lite kul.  Det var kortfattat om min helg.

Btw har köpt en ny kamera igår, här kommer bilder (på sixten) =D



Haha "ååh.. visste du inte det Julia?!.." typiskt sixten =)

Haha "ååh.. visste du inte det Julia?!.." typiskt sixten =)

Jag älskar dig jätte mycket.

Hej! Jag sitter utanför skolan och typ bar...

foto1184 (MMS)

Hej! Jag sitter utanför skolan och typ bara väntar på att någon ska komma så jag kan sticka och käka haha jag Är skit hungrig och das gaang är på grafiti och käkar och sen gick dom så jag palla inte följa med, har ändå inte pengar till det :) men jag kanske skiter i att äta vi hörs sen


Trött..

Hejsan, sitter med musik i örona, snart ska jag nog träffa Sixten. Måste dock komma i säng i tid ikväll för jag känner mig sjukt trött och har huvudvärk.. måste fixa krafter till fredag då vi har kondistest.. Igen :angry:
Aja, vi får höras imorgon eller ikväll för jag pallar inte riktigt blogga mer nu, ska nog ta en dusch förresten

*det går inte att ladda upp bilder*..

RSS 2.0