tjaa

Detta blir ett litet tråkigt inlägg. Det började klia så i fingrarna, fick sån lust att sätta mig och skriva något. Så jag tog upp ett dokument och satte mig och skrev massa skit och mig själv, raderade allt och började om. Skrev sedan om min historia och började riva i såren om man säger så haha så jag skrev någon sida och raderade sedan allt. Haha. Bra för självförtroendet. Noot. Men iaf...
Idag var andra dagen på praon, trivdes inte så bra igår för det var skukt mycket avtorkning och diskning då, och det kändes lite obekvämt för att de var första dagen antar jag. Idag var det mycket roligare. Fixade mat och sallader och wraps och hämtade massa saker på lagret och fick lära mig göra lattes! Gjorde två själv hehe stolt! Najs trivdes jättebra idag. Men, klockan är mycket måste sova nu. Börjar visserligen tio men ska äta frukost på EH med några av tjejerna så!

Hej! Sitter just nu på E H med helena och ...

Hej! Sitter just nu på E H med helena och ska snart beställa en chai latte! Mums :) jag har köpt ansiktvål eller något och ny inpackning till håret, den gamla är nästan slut. Gick på 135 typ. Sen solade vi en stund och nu sitter vi här som sagt :) hörs kaanske senare, mitt internet är nere för tillfället.


hello!

Sitter och försöker få en fin bild på mitt hår men blir aldrig nöjd. suck. Dock blev håret ganska fint så tänkte bara visa, tänkte ha de så imorgon :)
Det är ganska skönt just nu, går bra i skolan och har för tillfället ingen stressig vecka, bara ett par läxor that's it.
Nästa vecka är det prao, och jag ska jobba på wayne's på stortorget får se hur det blir dom har fått rätt negativa kommentarer. Men Julia fixar ju sånt och skolkar inte är för feg för att skolka på prao, men det är bara bra haha!
Så jag är ska vara där i två veckor så man kan ju alltid komma dit och luncha ;) Jag skäms inte haha.
Imorgon ska jag träffa min älskling igen, mycket mysigt som vanligt :) Vi hörs.

RSS 2.0