Knocked up

Jag har nu sett filmen Knocked up, halva med Helena och sen havla själv. Och denna filmen är fan en av de bästa filmer jag sett! Helt sjukt jag älskar den dom är så jävla söta.
Önskar att jag inte sett den så jag kunde sitta två timmar och se något så bra igen haha :D rekommenderas verkligen♥




hihi se den

bläää

Igår kväll var vi hos Mattias, jag, Anna, Hanna, Karin, Hanna, Sara, Mattias, Frans, Erik Als och Hannes! Vi tittade typ en kvart på motorsågs man filmen haha, sen bara snacka man jävla mycket med Karin, Hanna och Anna och hade fina moments med alla =) Anna var super gullig haha men det är hemlig haha ;)  det var roligt och så, dock är dagen efter inte alls kul för då är man skittrött haha :)

Till Anna på msn haha.. "hahaha karin och jag satt och drack lemon lime och åt choklad på trappan och hon ba: Jag älskar lemon det är skitgott!  Jag ba: neej lemon är skit äckligt! *klunk klunk klunk* hahhahahha.."


dålig bild men, Sara på någon random killes cykel haha. han var 28 haha euw..
MEEN JAG HAR FAN FILM PÅ DE HAHAHHA, JAG SKA FAN TITTA :D

"gosh, blek håret and get a tan baby.. "

God eftermiddag!

Idag, denna lördag, vaknade jag ca halv tolv, och hade drömt sjukt massa saker och kändes som jag hade sovit skit länge! Sjukt skönt! Så jag gick upp och duschade och använde sen min blond spray (bestämde mig för att behålla den iaf, kan va bra om man bara vill fräscha upp håret med lite ljusare osv). Dock blev håret lite äckligt haha, men jaja. Ljusare blev det iaf! 

Okej, planer för resten av dagen:

  • Nu, sola på garagetaket :D
  • Fixa mig
  • 16.30 - sticka till Annas syrras spa kalas och hjälpa till!
  • 17.00 - 19.00 Kalas..!
  • ca 19.00  (?) Anna & jag ska möta Hanna L m flera
  • Får se om jag sover hemma eller inte, hörs sen :)

Vill man vara fin får man lida pin

SÅ, i eftermiddags var jag med Hanna, Anna och Cajsa på stan och solade och shoppade! Solade med Hanna och köpte sen vax, hårfärg och hårblekningspray. Tror dock att jag ska byta sprayen med Cajsas volympuder (som hon inte använder) om hon vill. För Cajsa färgade sen mitt hår och det blev mycket blondare så sprayen är nästan onödig :rolleyes:

AJA jag ska bada, raka benen och smörja in mig med Dove (med lite brun utan sol effekt) Bilder på håret och så kommer imorgon!

God morgon!

Nu ska jag göra en kopp kaffe och sen börja städa! Jag ska börja med mitt eget rum, det var mammas vilkor. Ska byta från garderob till byrån som nu funkar, plocka upp från golvet och damsuga, sen börjar jag med det andra. Ska skynda mig och börja nu, så det inte tar för lång tid!


when the drugs don't work no more.. =D

".. when the drugs don't work no more you get high on life, that's what they say when you're feeling down, that's what they say when you're feeling down.." ^^

Saker löser sig hihi.. har varit lite med Sixten idag, även om vi var så jäkla trötta att vi somna i kanske en och en halv timme :D gud jag har saknat honom.  Är fortfarande vass i kanterna och snäser mot Ivar så fort han säger något men det är bättre! Sitter med spotify på nu, och Higher spelas. Jag älskar verkligen musik! Om jag inte hade varit så dålig på att sjunga skulle det kanske vara min favorit syssla..?

Imorgon är det Operation dagsverke, det betyder att vi ska jobba ihop pengar till fattiga barn. Jag ska städa hemma i typ 4 timmar. Jippie. Men sen ska jag träffa Hanna och Cajsa och gå på stan och sola, köpa hårfärg och sticka hem till Hanna blir det väl =). Sen kanske mi amigos har tid att fixa mitt hår imorn?  *hoppas* :D (det har blivit mörkare och trist!) Aja, nu ska jag dra och typ duscha, vi hörs imorn!


(haha, bilden är från Annas facebook..)

Dagens låt


Älskar låten :D

Hemma från Stockholm nu

Ni som inte vet undrar väl vad som hänt osv men jag orkar faktist inte berätta, det är inte så stor grej men jag mår faktist skitdåligt över det så jag vill inte prata om det eller tänka på det eller något. jag vill bara gå vidare som om jag vore skit stark, men det är jobbigt ju och jag kanske ska på förhör och jag är fucking ensam typ och jag vet inte vad jag ska säga isf.. om dom tvingar mig att säga allt kommer fan mina vänner hata mig. (FAN jag pallar inte situationen!) cigg är visst lugnande? ge mig en nu..

Åh asså seriöst jag hatar att vara korkad, minderårig och svag. Din jävla fitta du ska dö.

Hej! Sitter och tittar på avatar, har inge...

foto1158 (MMS)

Hej! Sitter och tittar på avatar, har inget bättre för mig, sen ska jag väl duscha och sova. Fast blir helt depp av att slösa bort en lördags kväll men vad ska jag göra? Har inga vänner i stockholm ju, har bara släkten. Men iaf, idag har vi ätit en lätt lunch på något café vid vattnet i nacka. (Där min morbrors familj bor) sen stack vi till globens köpcentrum och jag köpte en skit fin klänning till min brors student och skolavslutningen :) sen åkte vi en hiss ovanpå globen. sen stack vi hem och köpte sushi och miso soppa ! Så jävla mys. Nattmat inatt = kl 1 - mm sushi..! Kl 2 - mm sushi.. Kl 3 - vem fan har ätit upp sushin?! (Haha skämt från mobror) aja, hörs! Imorgon blir det gamla stan shopping fotografisk museum och resturang!


Sitter på tåget fortfarande, är i linköpin...

foto1150 (MMS)

Sitter på tåget fortfarande, är i linköping typ. Kommer fram ca halv två för tåget är lånsamt och ca en timme försenat. När vi kommer fram ska vi möta mina kusiner och familj och äta lunch, sen typ sticka till globen eller gamla stan vi får se. Allt är btw frt lika hemsk. Så. Hej


Hej. Sitter på min resväska och väntar på ...

foto1149 (MMS)

Hej. Sitter på min resväska och väntar på tåget, som är fett försenat. jag känner på mig att årets stockholm resa inte kommer bli så bra. Ska ta en cigg med min mamma nu. Haha skämt åsido.. Men jag bloggar väl när jag kommer till stockholm, och jag hoppas allt känns bättre då :(


f


löööshår.. ska blondera ännu mer och köpa. SÅ.

den fucking idioten..

helvete sämst dag ever jag hatar eer åååh inte för ni har ett skit  m de och göra men alla är fittor och imorgon ska jag döda ivar och sen flyttar jag hemifrån. bara så ni vet.  Vodka & Cider.  :mad:

nej ärligt jag sticker till stockholm imorgon sen kan jag se om jag frt har en pojkvän också för han kan dra åt helvete. nu har jag inget mer att säga. ha en jävligt bra natt jag ska sova.

Sticker till Cajsa nu sen fixa saker och o...

foto1148 (MMS)

Sticker till Cajsa nu sen fixa saker och oss och så, sen lovisa och karnivalen :D


godnatt



skit jag saknar dig.. :(

RSS 2.0