macbook!

Nu har min macbook kommit! *spännande* Sitter och pillar osv, älskar den "lilla" vita saken med underbart tangentbord. Har visserligen haft pappas macbook pro i en vecka så det är inte så nytt men känns sjukt bra att ha en egen laptop! Så enkelt jämfört med stationär för mig som inte spelar utan bara surfar, skriver och tittar film :D aja galet bra, nu ska jag titta Vampire Diaries på macen! 

Hej! Sitter på biologin och skriver en ma...

Hej! Sitter på biologin och skriver en massa i min kalender om helgen osv. I eftermiddag ska jag först till gymmet med mamma, sen sola och sen färga helenas hår och så ska vi typ fixa oss och sen sticker vi kanske på en fest eller har en myskväll och sen inatt sover jag hos Sixten :) så ser min dag ut, vi hörs kanske senare!


plugg

Ligger i sängen och ska nu plugga, matte biologi och engelska. Känns bra.
Dessutom har jag gjort chai och tagit fram aladdin hjärtan jag fick av Lovisa tror jag det var :) Mums.
Pappas mac på bilden, min kommer kanske idag!

godnatt

Har precis tittat färdigt på ett avsnitt av gossip girl, och ska sova nu. Sent som vanligt great, börjar åtta imorn också. Aja, pusshej.

..

Nu ska jag duscha innan datorn överhettas hej!

Hello

wii vilken härlig dag! Typ.. förutom i förmiddags då jag mådde illa och hade huvudvärk. Likaså igår. Får ta det lite lugnare nästa helg säger jag bara haha. Vi hade Hemkunskaps prov idag och igår när jag försökte läsa så somnade jag ena gången och andra gången dunkade huvudvärken och illamåendet så det gick inte så bra då heller. Men skit samma det gick faktist helt okej på provet!

I eftermiddags började jag baka oliv och feta bröd och lagade sen färsk pasta med tomatsås på färska tomater, plus massa goda ingridienser och parmesan. Skitroligt för det uppskattades väldigt mycket, dom åt och åt och berömde :D Det klassas också som två hemkunskaps läxor så två plus där.

Idag beställde pappa en MacBook till mig, så den kommer typ i veckan. Ska bli sjukt najs att få sin efterlängtade laptop? Då jäklar kommer uppdaten mer då jag kan bara sitta i sängen med datorn och chilla. Åh btw fan jag har tappat bort mitt minneskort jag får damp seriöst och min ena löshårsclips har gått sönder måste köpa ny i malmö, palla. blä. Haha flummigt inlägg suck suck, cya!


hej alla ni söta och fina!

Jag veet att jag aldrig skriver mer men fan jag pallar inte :(
Vill bara skriva av mig lite, och jag ber om ursäkt för de seriösa inte så jäkla kul och läsa men men.

Jag är förväntansfull och en smula rädd för framtiden och hur det blir, spännande med gymnasiet, dock mera plugg. Fast ny skola nya klasskamrater ny vardag.  Men man vet inte vad som kommer hända ju. Dock gillar jag inte att tänka för mycket på det förflutna så jag gillar att det går framåt. Jag gillar att mogna och utvecklas.
Fast ärligt talat så är jag ganska trött på allt. Seriöst jag är femton år (eller imorgon iaf) och livet känns typ som en vecka är en cirkel och man bara går runt runt. Man kommer ingenstans. Jag säger inte att jag inte gillar min cirkel, för det mesta är den bra (med vänner och pojkvän underbart) dock skolan sjukt trist och trött på den. I förrgår var det.. "fan ännu en torsdag imorgon pallar fan intee.." Ännu en läxa ännu ett prov. Och detta kommer bli ännu en kväll då jag lägger mig typ 1 och sover alldeles för lite (y) Haha det är typ som att äta bara spagetti med köttbullar varje vardag och kött och potatis lördag och söndag. :) nej nu ska jag skärpa mig och städa färdigt rummet. cya!


Hemma!



Jag är hemma från Wetzlar! Kom hem i fredags men har inte orkat uppdatera än. Dessutom kan jag inte bestämma mig för om jag ska lägga ner bloggen eller inte. Men om jag ska behålla den måste jag fixa ny header osv..

Iaf, i Wetzlar (Tyskland) var vi sjutton stycken från klassen och bodde hos främlingar typ. Jag hade aldrig träffat "min tysk" Lena innan. Det var ganska annorlunda där. Hennes mamma jobbade bara måndag och torsdag förmiddag, och var hemma annars. Hon lagade alltid frukost, lunch och middag och städade osv. Pappan jobbade hela tiden. I skolan gick dom vanligvis från 08.00 till 13.00 utan lunch, och åt hemma. Ville man så kunde man betala 30 kr och äta i skolan. Alla hade med sig frukt och juice/vatten till rasterna, så de inte skulle bli för hungriga innan de kom hem. Vi hittade på massa saker, testade på att "vara blind" i ett "Köpcentrum" de skapad på ett ställe. Där var det kolsvart, och lite obehagligt man såg verkligen ingenting. Där fick vi göra olika saker som att känna igen föremål och typ sitta vid en bar och beställa läsk och choklad saker. När vi gick ut gjorde det så ont att jag fick tårar i ögonen haha. Vi var också ute och åt på resturang med bara några svenskar en gång, och fikade många gånger. Sen lunchade vi med klassen osv. HAHA sen var det typ lågstadiedisco med mycken drama en kväll. Alla stod typ utanför en halvtimme och snackade och våra lärare skrek lite glatt att alla skulle komma in för där var ju festen. Hah så gulligt dom hade dukat med läsk och snacks och morötter, och så hade dom strålkastare och DJ bås med dunkande musik. Dock var jag på dåligt humör mådde kasst den kvällen av spretade andedningar så enligt mig så sög den kvällen ganska hårt. Men många andra hade väldigt kul och dansade =)

Menmen det är bra nu, jag är glad att jag åkte. Dock pallar jag inte säga mer nu, så cya :)

RSS 2.0